sampo kampanja

 

sampo kampanjaMOB

 

Osta puimuri ja saat AKU-PERÄKÄRRYN KAUPAN PÄÄLLE!

Aku CS327-LH 40cm EC0162 peräkärry + Jaxa –kuomu

Pyydä tarjous 30.6.2017 mennessä täyttämällä alla oleva lomake

Tarjouspyynnön jättäneille ilmainen, Marttiini Uusi Kätevä -puukko!

(Koskee 30 ensimmäistä tarjouspyynnön jättänyttä, joille tehdään kirjallinen tarjous  Sampo -leikkuupuimurista)

puukko

sampo kampanja kuva1

sampo kampanja kuva2

sampo kampanja kuva3

sampo kampanja kuva4

sampo kampanja kuva5

sampo kampanja kuva6

sampo kampanja kuva7

sampo kampanja kuva8

MODERNI JA TEHOKAS TYÖKONE, JOKA LISÄÄ TILASI TUOTTAVUUTTA

1 - Tilava, hiljainen, ergonominen

Tärkeimmät hallintalaitteet on kerätty istuimen integroituun kyynärnojaan, jossa puintikoneiston ja leikkuupöydän käynnistäminen on helppoa keskeiselle paikalle sijoitetuista kytkimistä. Kyynärnojassa olevalla ajokahvalla säädät puimurin ajosuunnan ja nopeuden. Kaikki leikkuupöydän säädöt löytyvät myös ajokahvasta. Ohjaamon alhainen melutaso mahdollistaa handsfreen käytön. Ohjaamosta löytyy monipuolinen tietokeskus – Comvision, jonka avulla saat kaiken tarvittavan tiedon niin puimurista kuin moottorista.

2 - Kolmen vuoden takuu

Comia-leikkuupuimureihin myönnetään ainoana alan toimijana Suomessa 3 vuoden takuu. Olemme varmoja, että tuotteemme on varma valinta juuri sinun tarpeisiisi.

3 - Yli 20% tehokkaampi kuin yksikelapuimurit

Etupuintikelalla varustetut C8 ja C12 ovat yli 20% tehokkaampia kuin yksikelaiset verrokit. Etupuintikela tasoittaa merkittävästi pääkelalle menevää materiaalia, mahdollistaen tehokkaamman irtipuinnin itse pääkelalla. Parhaissa tapauksissa jopa 40% irtipuinnista tapahtuu etukelalla.

4 - Erinomainen leikkuupöytä

Vuosien tuotekehityksen tuloksena Comia-sarjassa leikkuupöytä toimii luotettavasti kaikilla viljalajikkeilla ja kaikissa olosuhteissa. Optimaalisen tasainen leikkuusyöttö niin korkeassa kuin lyhyessäkin kasvustossa tuo parhaan puintituloksen. Hyväksi todetut laonnostokelan nylon-/ muovipiikit ja hydraulinen takaisinpyöritys kruunaavat erinomaisen leikkuupöydän.

5 - Markkinoiden ykkönen puhdistettavuudessa

Ulosvedettävät viettopinnat, irroitettavat kohlimen pohjat, helposti operoitavat syöttökuljettimen yläakseli ja varstasilta sekä muut tekniset oivallukset. Sinun ei tarvitse viedä puimuria konehalliin, vaan voit suorittaa puhdistamisen pellolla. Säästät arvokasta aikaa ja rahaa.

6 - Vaivaton viljasäiliön tyhjennys

Kaikissa Comia malleissa on vakiona perinteinen Sampoista tuttu avonainen tyhjennys. Se on osoittanut paikkanssa vuosien varrella, helpon puhdistettavuuden johdosta. Missään muussa markkinoilla olevassa puimurissa ei viljasäiliön puhdistaminen pelto-olosuhteissa ole näin helppoa. Voit vetää ulos puhdistettavaksi kaikki muut paitsi yhden ruuvin. Tyhjennysputken ollessa ylhäällä, ruuvit muodostavat suoran linjan, jota pitkin viljan on helppo kulkea.

7 - Säästä 10% polttoainekustannuksista

SCR-dieseltekniikalla säästät ympäristöä ja 10 % polttoainekuluissa verrattuna Common rail-polttoainejärjestelmään.

8 - Jykevä, tehokas ja silti tyylikkään komia

Sampo Comia vie puimurin suunnittelun uudelle tasolle.Sen suunnittelussa on kiinnitetty erityistä huomiota rakenteiden yksityiskohtiin ja siihen että ajettavuus ja hallittavuus ovat huippuluokkaa. Asiakkaamme ovat toivoneet lisää silmäniloa ja tarjoammekin tuotteen, joka on tehokkuuden lisäksi myös tilan komistus.

9 - Kattavin varaosa- ja huoltopalveluverkosto

Voit huoletta käyttää Sampon puimuria, kun tiedät, että varaosat, huoltopalvelu ja tuki on aina lähellä.

Lataa Comia-esite

Valitse, minkä esitteen haluat ladata ja lataa esite syöttämällä sähköpostisoitteesi alla olevaan kenttään