Lainmukainen tietosuojalausunto

Yleistä

AGCO Corporation tytäryhtiöineen ("AGCO") ylläpitää tätä verkkosivua tiedon jakamiseen, koulutukseen, markkinointiin ja viestintään. Tämän lausunnon tarkoituksena on määrittää, kuinka käytämme käyttäjiemme henkilötietoja, joita voimme saada tämän verkkosivun kautta. Käyttäjien henkilötietoja koskevan tietosuojan ja yksityisyyden vaaliminen on tärkeää AGCO:lle. Kaikkia tietoja käsitellään luottamuksellisesti ja olemme sitoutuneet noudattamaan tietosuojaa ja yksityisyyttä koskevia lakeja. Tämä sivusto voi sisältää useita tapoja, joilla sivustolla kävijät voivat ilmaista kiinnostuksensa tai pyytää lisätietoa AGCO:n tuotteista ja palveluista. Tähän liittyen sinua voidaan pyytää lähettämään henkilötietosi, jotta pyyntösi voidaan käsitellä. Näiden tietojen antaminen on vapaaehtoista. Käyttämällä tätä verkkosivua hyväksyt näiden tietojen keräämisen ja käytön seuraavassa kuvatun mukaisesti. Voit perua suostumuksesi koska tahansa ottamalla yhteyden meihin http://www.valtra.fi/ota-yhteytta.asp.

Lisätiedot

1.Mitä henkilötietoja kerätään?
Sinua voidaan pyytää antamaan tiettyjä tietoja, kuten nimesi, ammattisi, sähköpostiosoitteesi, postiosoitteesi ja puhelinnumerosi.


2. Kuinka kerättyjä tietoja käytetään? Tallennamme tiedot ja säilytämme niitä tietokannoissamme tai muissa tallennusmedioissa. Tietoja käytetään myös verkkopalveluiden hallinnointiin, markkina- ja asiakasanalyysiin ja palveluidemme arviointiin, kehittämiseen ja parantamiseen. Tässä suhteessa kyseisiä tietoja voidaan käyttää markkinointi- ja myynninedistämistarkoituksiin ja tuotteista ja palveluista tiedottamiseen.


3. Mille tahoille tietoja paljastetaan ja mihin niitä siirretään? Emme myy tai vuokraa henkilötietojasi tai käy niillä kauppaa. Voimme luovuttaa tietoja seuraaville tahoille, jotka voivat käyttää niitä yllä olevan kohdan 2 mukaisesti:

* työntekijöille ja edustajille, jotka hallinnoivat mahdollisia tilejä, tuotteita ja palveluita, joita koskevia pyyntöjä olet lähettänyt tai tulet lähettämään; * edustajille, jotka profiloivat tietojasi markkinointitarkoituksiin; * mille tahansa taholle, jos tietojen luovuttamiseen velvoitetaan tai laissa näin määrätään; * AGCO:n jälleenmyyjille, jakelijoille tai kumppaneille; * AGCO-konsernin maailmanlaajuisille tytäryhtiöille, jotka voivat sijaita Euroopan talousalueen ulkopuolella.


4. Entä evästeet?
Evästeet ovat pieniä tiedostoja, joita selain tallentaa tietokoneelle. Niiden avulla voimme tarjota käyttöösi tiettyjä ominaisuuksia ja saamme itse tietoa verkkosivulla käynneistä. Voimme käyttää evästeitä myös verkkosivun käyttäjäystävällisyyden parantamiseen, esimerkiksi tallentamalla salasanasi. Useimmat selaimet hyväksyvät evästeet automaattisesti, mutta niitä ei ole pakko hyväksyä. Selainasetuksia on yleensä mahdollista muuttaa niin, ettei evästeitä hyväksytä, ja voit silti käyttää valtaosaa verkkosivun ominaisuuksista.

5. Lapset
Emme tietoisesti kerää lapsia koskevaa tietoa. Pyydämme vanhempia tai huoltajia auttamaan meitä valvomalla lasten toimintaa tällä verkkosivustolla ja estämällä heitä lähettämästä mitään tietoja verkkosivujen kautta. Tämä verkkosivusto on tarkoitettu vain aikuisten käyttöön.


6. Kysymyksiä ja vastauksia sekä muutospyynnöt
AGCO vastaa kaikkiin oikeutettuihin tietopyyntöihin. AGCO korjaa, muokkaa tai poistaa henkilötietosi pyynnöstäsi. Jos haluat toimittaa kyseisen muutospyynnön tai jos sinulla on kysyttävää tai kommentoitavaa, ota yhteys meihin http://www.valtra.fi/ota-yhteytta.asp.