Kesla
Kahmareilla ja kahmareiden lisävarusteilla monikäyttöisyyttä

Keslan kotimaiset kuormaimet, kahmarit, kourat ja kahmareiden varusteet sopivat paitsi metsätöihin, myös maatalouteen ja kunnallistekniseen urakointiin. Traktorisovitteisella kuormaimella ja monipuolisilla työlaitteilla lisäät traktorisi monikäyttöisyyttä. Parhaimmillaan kuomain ja työlaite ovat ratkaisu työhön, jota ei ennen voinut tehdä koneella lainkaan tai sitä varten piti hankkia erillinen kone. Tarvittaessa nosturin saa irrotettua traktorista vartissa.

Etsi lähin jälleenmyyjä » 

Kesla proG20

Uudistunut 2018
Pinta-ala 0,18 m2
Paino 70 kg
Avautuma 1235 mm

1488 €

(29017761)

Kesla proG20 kahmari

Kesla proG26

Heavy-duty -versio
Pinta-ala 0,24 m2
Paino 130 kg
Avautuma 1315 mm

2281 €

(29016654)

Kesla proG26 kahmari

Kesla proG26E

Risukahmari
Pinta-ala 0,15 m2
Paino 140 kg
Avautuma 1343 mm

2666 €

(29016854)

Kesla proG26E risukahmari

Sorakahmarivarustelu Kesla proG

Sorakahmarivarustelu proG-kahmareihin

Sorakahmareita saatavilla proG20- ja proG26 -kahmareihin. Ne sopivat soran, mullan, hakkeen, lumen, nurmen, lehtien, yms. käsittelyyn. Sorakahmarit kiinnitetään kätevästi sokilla, joten erikoistyökaluja ei tarvita.

Hinta alkaen 843 € 

Suoraseinainen sorakahmarivarustelu Kesla proG

Suoraseinämäinen sorakahmarivarustelu proG26 kahmariin

Uutuus! Tilavuus 315L. Kiinnitys tapahtuu kätevästi sokilla. Erikoistyökaluja ei tarvita.

Hinta 1364 €

Materiaalipihdit Kesla proG

Materiaalipihdit proG-kahmareihin

Materiaalipihtejä on saatavilla proG20 ja 26-kahmareihin. Ne sopivat kivien, klapien, rehun, heinän, kuivikkeen, jne. käsittelyyn. Materiaalipihdit kiinnitetään kätevästi pulteilla, erikoistyökaluja ei tarvita.

Hinta alkaen 527 € 

Paalitassut proG26 kahmariin

Paalitassujen avulla rehu-, kuivike-, heinä- ja kanttipaalien nostelu onnistuu helposti paalimuovia tai -verkkoa rikkomatta. Paalitassujen kiinnitys tapahtuu helposti pulteilla ilman erikoistyökaluja.

806 € 

(29017146)

Paalitassut Kesla proG

Monitoimikoura 19GX

Monitoimikoura 19GX sopii kaikkiin Keslan kuormaimiin. Monitoimikoura sopii hyvin energiapuun kaatoon, oksien katkaisuun, puiden lastaukseen ja esimerkiksi pylväiden pystytykseen. Kourassa on hallittu tiltti ja giljotiiniterä, jonka voi kääntää pois. Toimii ilman lisähydrauliikkaa tai sähköä.

5039 €

(29010171)

Monitoimikoura 19GX Kesla


Ohjausjärjestelmä niin kuin haluat

KESLA-kuormaimiin voit valita niin mekaanisen, hydraulisen kuin sähköisenkin ohjauksen. Viime vuosina erityisen suosituksen on noussut Walvoil DPX -sähköiden venttiilin ja KESLA proC -ohjaus - järjestelmän yhdistelmä. Koeaja ja ihastu!

Kesla proC ohjausjarjestelma

Kesla proC

KESLA proC -ohjausjärjestelmä on käytössä jo yli 1500 kuormainasiakkaalla. Se on paljon enemmän, kuin säätöjärjestelmä.

Metsaperavaunu Kesla

Traktorikuormain on kätevä apuri monessa hommassa – myös metsän ulkopuolella. Käyttömahdollisuudet lisääntyvät entisestään, kun kuormain asennetaan runkosovitteella traktorin takasiltaan. Näin kuormainta voi hyödyntää myös ilman metsäperävaunua ahtaissakin paikoissa. Tarvittaessa nosturin saa myös irrotettua alle vartissa.

Jo yli 12 000 KESLA-metsäperävaunua maailmalla

 • Taustalla kotimainen suunnittelu, valmistus ja raaka-aineet.
 • Yksipalkkirunko laadukkaasta ja kestävästä materiaalista mahdollistaa kevyen oma painon ja loistavan kuormatilan muunneltavuuden.
 • Tarjolla useita vetovaihtoehtoja: HD-rullaveto, ND-napamoottoriveto, MD-mekaaninen veto ja MDH-mekaanishydraulinen veto.
 • Saatavilla tehokkaat jarrut kaikkiin vaunuvaihtoehtoihin.
 • Loistavat lisävarustelumahdollisuudet.

Avaa AGCO-tililuotto!

Hoida hankintasi vaivatta OP:n rahoituksella.
Laske itsellesi sopiva kuukausierä laskurilla ja täytä hakemus helposti.

 • Rahoitus 2 500–20 000 €
 • Joustava takaisinmaksuaika
 • Edullinen korko OP-prime + 6,75 %*
 • Laskutuspalkkio 6 €/kk.
 • Luoton alussa kolme ensimmäistä kuukautta maksat vain laskutuspalkkion 6€/kk
 • Voit maksaa koko luoton kerralla pois ilman lisäkuluja
 • Rahoitus kerryttää OP:n omistaja-asiakkaille OP-bonuksia.

*Rahoitus on jatkuva luotto, jonka todellinen vuosikorko 10 000 euron luotolle on 8,36 %, kun luoton korko on OP-prime + 6,75%, (7,00 % 08/19), laskutuspalkkio 6 €/kk. Arvioitu luoton kokonaiskustannus on 12 763,64 €. Laskelma on tehty olettaen, että luotto on nostettu kokonaan, luoton korko sekä maksut ja palkkiot pysyvät samana koko luottoajan ja luotto maksetaan takaisin 170 € minimilyhennyksin (1,7 % luoton määrästä) kuukauden välein, jolloin luottoaika on 76 kk. Luoton myöntää OP Yrityspankki Oyj, Gebhardinaukio 1, 00510 Helsinki.

Hae-painiketta napsauttamalla siirryt rahoituksen haku -sivulle, jossa voit hakea juuri sinulle sopivan summan haluamallasi kuukausierällä käyttöösi.

Lisätietoja

Hinnat sisältävät alv 24 %. Hintoihin lisätään rahti. Hinnat ovat voimassa toistaiseksi, ellei toisin mainita tai niin kauan kuin tavaraa riittää. Valikoima voi vaihdella myymälöittäin. Oikeudet muutoksiin pidätetään. Kuvat ovat suuntaa-antavia.