Portaatonta mukavuutta

NOPEAN OSTAJAN ETU! NYT PORTAATON VAIHTEISTO VELOITUKSETTA SEURAAVIIN MALLEIHIN: N134, N154, T144 ja T154. Etusi 8650 €!

  • Nopeaan toimitukseen
  • Portaatonta mukavuutta

Direct – mallissa on portaaton automaattivaihteisto, joka suoriutuu vaivattomasti kaikkien asiakkaiden töistä. Voit käyttää Directiä yksinkertaisesti käyttöpolkimella tai vivulla.

 

Etusi nyt 8650 €! Toimi nopeasti!

Nyt saat Direct-portaattoman vaihteiston veloituksetta seuraaviin suosittuihin ja kysyttyihin malleihin: N134, N154, T144 ja T154. Etusi arvo on 8650 €!

 

Valtran itse suunnittelema ja valmistama Direct CVT tarjoaa neljä työaluetta, jolloin käyttäjä voi aina löytää optimaalisen alueen yksittäisille tehtäville ja muuttuville olosuhteille. Tämä merkitsee parempaa suorituskykyä, vähäisempää polttoaineenkulutusta ja pidempää käyttöikää.

 

Directin ominaisuudet:

  • Portaaton automaattivaihteisto ja kuorman tunnistava hydrauliikka
  • elektroniset hydrauliikkaohjaimet
  • SmartTouch-käyttöliittymä
  • Älykäs ajokahva
  • Helppokäyttöinen ja Valtran Suomessa valmistama

 

Valtra-traktorissa on ominaisuuksia, jotka mahdollistavat voimansiirron toiminnan parhaalla mahdollisella tavalla kaikissa tehtävissä. Kun säädät voimansiirtoasetukset oikein, saat matalamman polttoaineenkulutuksen ja voiman juuri siihen kohtaan, jossa sitä tarvitaan.

 

Direct-traktoreissa on vetoluistonestojärjestelmä, joka rajoittaa renkaan luistoa ajaessa/työskenneltäessä. Traktori pitää huolen, että työskentelysi on mahdollisimman tehokasta kaikissa ajotilanteissa ilman tarpeetonta renkaan luistamista.

 

Tutustu Valtran vaihteistovaihtoehtoihin ja Directiin tästä.

 

Tarjous on voimassa 30.4.2019 saakka.

 

 

 

Pyydä tarjous! Voit voittaa 2 henkilön matkan Hannoveriin AGRITECHNICA 2019-messuille!