Web banneri sampo kampanja grainsense

 

Web banneri sampo kampanja grainsense

 
 mg 5248 2
sampo kampanja ohjaamo
sampo kampanja C12 pui vehnää
sampo kampanja C12 pui vehnää
Sampo kampanja C12
sampo kampanja C12 pui vehnää
sampo kampanja C12 pui vehnää.

Uuden puimurin ostajalle veloituksetta GrainSense – vilja-analysaattori

GrainSense on suomalainen keksintö ja sen avulla ensimmäistä kertaa maanviljelijöillä, siemenviljan kasvattajilla ja kasvinjalostajilla on mahdollisuus analysoida viljelykasviensa tärkeimmät laatuominaisuudet nopeasti ja tehdä tulosten pohjalta kannattavuutta parantavia päätöksiä.

 

Nyt saat GrainSensen veloituksetta kun ostat uuden puimurin!

 

Voit mitata sen avulla:

1. VALKUAISPITOISUUS – viljan tärkein laatu­kriteeri sekä kotieläin-­ että viljatilalliselle.
2. KOSTEUS – helpompi, nopeampi ja tarkempi mittaus kuin aikaisemmin.
3. ÖLJYPITOISUUS – tärkeä analyysi öljy­kasvinviljelijälle.
4. HIILIHYDRAATTIPITOISUUS – olennainen tieto esimerkiksi tärkkelysteollisuudelle.

 

GrainSense on kannettava laite, jolla voit tehdä vilja-analyysin missä ja milloin vain. Se tarjoaa laboratoriotason luotettavuutta ja tarkkuutta. Tarvitset analyysiä varten vain kourallisen jyviä. Näin voit helposti arvioida sadon arvon, viljan hinnan ja käsittelykustannukset, kun vilja kasvaa vielä pellolla.

 

Laitteen luovutuksen ja käyttöönoton opastuksen hoitaa Viljelijän Avena Bernerin asiantuntijamyyjä.


 

 

SAMPO ROSENLEW Comia Series – kun mukavuus on itsestäänselvyys.

 

TEHOKKUUTTA ENTISTÄ MUKAVAMMIN

Markkinoiden levein ja hiljaisin ohjaamo kokoluokassaan. Vakiovarusteena olevasta ilmaistuimesta avaraan tilaan. Siltä väliltä löydät monta asiaa, jotka tekevät pitkästä puintipäivästä mukavan kokemuksen.

Tutustumalla uuteen ohjaamoon, havaitset monta asiaa, jotka parantavat sinun puintisuoritustasi. Puintipäivän jälkeen jaksat paremmin tilan muiden töiden parissa, kun elonkorjuun paras hetki on mieluisassa paikassa.

 
Täydellistä yhden käden hallintaa

Parhaan puintituloksen saavuttaa, kun puimuria on helppo hallita. Avara ohjaamon hermokeskus on hallintakonsoli, istuimeen integroituna. ComVision II,  iso 12,3 tuuman kosketusnäyttö, hallintakonsoli ja pelkästään Comia –mallistoon suunniteltu ajokahva.

 

Hyvä työergonomia on jaksamisen tae

Oikea työasento on terveyden kannalta perusedellytys. Tämän lauseen ympäriltä aloitettiin kyynärnojan, konsolin ja ajokahvan suunnittelu yhdessä ergonomiaspesialistien kanssa. Yhden käden hallinnalla suoritat koko puintiprosessin leikkuupöydän nostosta aina puintikoneiston säätämiseen. Comvision II -kosketusnäytön kautta valvot ja säädät puimurisi niin, että se tuottaa sinulle parhaan puintituloksen.

 
Tyhjennysnopeudet uudella tasolla

Puimisessa aika tuntuu olevan aina kortilla. Oikea-aikainen ja tehokas puinti takaa korjattavan viljan korkean laadun. Lyhentynyt tyhjennykseen käytettävä aika jättää moninkertaisesti enemmän aikaa itse viljanpuintiin. Kaikki tämä tarkoittaa sinulle parempaa taloudellista tulosta.

 

Turvallisuus ennen kaikkea

Hyvä näkyvyys leikkuupöydälle laajan tuulilasin läpi helpottaa puintityötäsi. Näkyvyyden ylläpitämiseksi on ohjaamossa kahdeksan työvaloa hämärän sattuessa. Koska puiminen on pölyisää työtä, tuulilasin puhtaana- pidon helpottamiseksi on Comia varustettu turvallisilla tartuntakahvoilla ja leveillä työtasoilla. Siirtoajossa tilalta pellolle, päiväajoon tarkoitetut LED-valot palavat aina. Ohjaamon molemmat penkit ovat varustettu turvavöillä. Nämä ominaisuudet takaavat turvallisuuden liikenteessä.

 

Pöydän liittäminen käden käänteessä

Leikkuuleveyksien kasvaessa leikkuupöydän kuljettaminen vaunussa on arkipäivää. Useimmiten kuljettaja työskentelee puimurin kanssa yksin. Silloin pöydän liittäminen ei saa viedä turhaa aikaa. Helpon liittämisen takaa kartiomainen ohjuri ja hydraulipikaliitin.

 

Ominaisuudet

Ohjaamo    
Puintikoneisto    
Viljasäiliö
Leikkuupöytä
Puhdistaminen
Voimansiirto

 

Pyydätarjous voitaMatkaSRViljelijan Avena Berner vaakalogo vihreaGrainSense Logo Horisontal

Pyydä tarjous!

Voit voittaa 2 henkilön matkan Hannoveriin AGRITECHNICA –messuille!