Tilaa uutiskirje
Tilaa uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme ja osallistut 200 €:n Valtra Shop –lahjakortin arvontaan.

Haluatko kuulla toimialamme mielenkiintoisimmat uutiset heti tuoreeltaan? Tilaamalla AGCO Suomen uutiskirjeen saat ajankohtaista tietoa suoraan omaan sähköpostiisi ja yksikään tärkeä uutinen ei jää huomaamatta.

 

Uutiskirjeen tilaajana:

  • Saat tiedon parhaista tarjouksistamme ja kampanjoista ensimmäisten joukossa
  • Saat tiedon kilpailuista ja arvonnoista ensimmäisten joukossa
  • Vinkkejä ja tietoa alan markkinajohtajien tuotteista ja uutisista.
  • Tilaaminen ei sido sinua mihinkään. Voit peruuttaa tilauksen milloin vain haluat.

 

Kampanjat
Uutiskirjeen tilaajana saat tiedon parhaista kampanjoistamme ensimmäisten joukossa ja pääset siten hyödyntämään ne heti!

Tapahtumat
Uutiskirjeessä kerromme erilaisita tapahtumista, joissa AGCO Suomi ja sen edustamat tuotteet ovat mukana – niin paikailliset kuin valtakunnallisetkin tapahtumat.

Kilpailut
Älä jää paitsi yhdestäkään järjestämästämme kilpailusta! Uutiskirjeestämme saat tiedon kaikista huippupalkintoja sisältävistä kilpailuistamme.

 

Toimialamme markkinajohtajat kätevästi yhdessä paketissa
Uutiskirjeissä keskitytään muutamaan ajankohtaiseen tuotemerkkiin ja teemaan. Ne ovat siis tiiviitä infopaketteja, joista voit halutessasi siirtyä eteenpäin AGCO Suomen ja päämiestemme viestintäkanaviin.

 

 

Jo yli 15.000 uutiskirjeen tilaajaa seuraa AGCO Suomen kuulumisia
Tilaajamme ovat tyypillisesti aktiivisia maatalouden, urakoinnin ja metsätalouden ammattilaisia, jotka haluavat saada ajankohtaiset ja tärkeät uutiset yhdessä paketissa omaan sähköpostiinsa.

 

Haluamme säästää sinun aikaa, jotta voit keskittyä oleelliseen
Aika on rahaa ja haluamme tarjota tilaajillemme tärkeät uutiset nopeasti ja helposti. Voit lukea uutiset kännykällä, tabletilla tai tietokoneella. Uutiskirjesäilyy sähköpostissasi, joten voit palata siihen kun sinulle sopii.

 

Tilaa siis uutiskirjeemme tästä!

 

Arvomme Valtra Shop-lahjakortteja 2 kertaa vuodessa uutiskirjeen tilaajien kesken. Olemme voittajaan suoraan yhteydessä.

 

Liity uutiskirjeen tilaajaksi tästä